Rodløs igen...

Noget om sensitiv hud og akne

Indlægget indeholder produkter modtaget som gave*

Cleanser fra d’Alba //Mizon Toner

Jeg modtog disse 2 lækre produkter og 2 sheet masker, som gave fra Dermaspace.dk i august måned, og har testet de to på billede lige siden. Jeg nævnte også i mine favoritter HER, at jeg har elsket Mizon’s snail repair intensive toner, som du kan finde her.

Men før jeg begynder snakke mere om det, vil jeg lige give Dermaspace et godt ord. Dermaspace forhandler koreansk hudpleje og består af mor og datter, og det er jeg helt vild med. At kunne have en virksomhed sammen med sin mor, vil jeg da elske, og omvendt tænker jeg. Jeg synes de gør det så godt, og de er virkelig gode til at hjælpe begge to. De svare hurtigt via både instagram og email, hvor jeg har været i kontakt med dem. Du kan sende dem et billede af din hud eller bare beskrive hvilke problemer du døjer med, og de vil guide dig bedst muligt.

Min hud er virkelig et projekt i sig selv, hvis jeg selv skal sige. halløj, hvor har jeg brugt maaaange penge på skønheds produkter og stadig gør det! Min hud er sensitiv med urenheder altid. Den er aldrig helt clean, og jeg synes bare det er en kæmpe jungle at finde rundt i hvad jeg skal bruge. Derudover har den været dehydreret hvor jeg fik fine linjer i panden. Men det har denne toner hjulpet mig virkelig meget med at komme af med! Selvfølgelig er den ikke et mirakel middel, fordi jeg tror også kosten har noget sige, men den har virkelig hjulpet på at min makeup sidder pænere på min hud, fordi min hud er mere gennem fugtet med denne. Et kæmpe plus er jo bare at min hud ikke reagere med urenheder når jeg bruger denne, jeg er altid bange for at prøve nye produkter, fordi det tit ender med at min hud reagere negativt. Men denne er jeg så glad for, så jeg tænker måske jeg skal prøve mere fra den serie. 🙂

Cleanseren fra d’Alba, finder du her. Den får også lige et hurtigt ord, jeg syne den er genial fordi den har pumpe og pH værdien er lav. Den renser makeuppen af virkelig godt, jeg renser altid 2 gange. Den dufter godt og gør sit job.

Hvilke produkter er du glad for?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodløs igen...