Noget om sensitiv hud og akne

nye bæredygtige køb

Jeg er virkelig begyndt at gå meget mere op i bæredygtighed, end hvad jeg har gjort i fortiden. Det er også blevet lidt en sjov hobby og en leg at begynde leve mere bæredygtigt. Jeg har efterhånden fået samlet mig en god del items som gør livet lidt lettere at leve, kan bruges igen og igen og spare mig for en masse penge i fremtiden.

Denne gang skulle jeg egentlig bare have Ayaida’s Hot’ie, som er den i ser på billede nedenunder. Det er en beholder til mad som kan både koldt i 12 timer og varmt i 8 timer. Jeg synes den er så genial at have med mig på arbejde, så jeg hverken skal bruge en mikrobølgeovn, eller putte min mad i køleskabet! Meeeeen jeg købte altså også lidt ekstra, som jeg synes jeg manglede:

– En sandwichpose, som kan kommes i opvaskemaskinen, altså hvor har du været i mit liv?! Den har et inderfor som gør den holder tæt, man kan bruge den til grøntsager, snacks og til at putte rugbrød eller sandwich i.

Brødpose i bomuld, den kostede en flad 20’er og tit har vi købt toogoodtogo brød, som er i papir og istedet for at komme brødet i en plastikpose, er denne genial.

Beewraps, som er 3 stykker stof der er behandlet med bivoks, træharpiks og kokosolie, som man kan folde om en skål eller frugt, grønt, ja alt du også kan pakke ind med sølvpapir, kan du bruge beewraps i stedet.

Jeg overvejer lidt at lave en video med alle de bæredygtige køb der giver super god mening at investere i, og som jeg har i forvejen. Hvad tænker i?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om sensitiv hud og akne