APARTMENT INSPIRATION

NEW BALENCIAGA


Åhhh endelig fik jeg et nyt armbånd, har savnet at have et lækkert armbånd om mit håndled. Har i det hele taget savnet at have et Balenciaga armbånd, har haft 2 før, men hvor jeg hellere ville have et andet, men nu kunne jeg ikke rigtig vente længere, så jeg bestilte dette, og syntes det er super smukt. Det pryder allerede mit håndled, og jeg er glad.. Har også gjort mig et andet rigtig lækkert køb, og noget som jeg virkelig også har gået at sukket efter, kan i måske gætte det? Tror jeg faktisk ikke.. haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APARTMENT INSPIRATION