THIS YEAR CHRISTMAS LIST

Over the knee boots!

1. HERE(similar) 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 

Jeg er total faldet for trenden med over the knee støvler, eller jeg ved ikke engang om det er en trend. Men fede er de altså syntes jeg! Der er et eller andet classy over dem, og jeg tror de kunne få piftet godt op for et outfit. Jeg ved dog bare ikke om de vil klæde min krops form, fordi jeg har ikke lige de længste ben. Men jeg skal klart have fået prøvet nogen i en butik, for at se om de klæder mig. Er det altid sådan det klæder andre, men aldrig en selv? Hvad syntes i om ”trenden”? Og glædelig 4. December! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS YEAR CHRISTMAS LIST