TODAY'S INSPIRATION

SPRING SNEAKERS

Adidas SuperstarAdidas StansmithPuma SuedeAdidas Snake Superstar

Nike Roshe RunPuma BlazePuma SuedeReebook

Hej Piger! Så er der et nyt blog indlæg til jer! Jeg er igang med at skrive en noget større historie opgave, man skal aflevere, når man har historie på HF. Så jeg har været lidt stresset med at lave lektier til de andre fag også jeg har. Så derfor har der lige været lidt stille siden i onsdags. Nå men dette indlæg skal handle om forårs sneakers!! Der er så mange nye lækre modeller på marked, og der er så mange jeg godt kunne tænke mig. Jeg syntes her til foråret, skal det ikke være helt basic hvide sneakers, det bliver lidt kedeligt, selvom de også er fede! Men der må gerne været enten lidt farve på eller i ruskind, et anderledes print eller noget ligende. Jeg syntes nemlig at det nemt lige pifter et outfit op. Jeg er specielt vild med de røde adidas sneakers i rød ruskind, så cool syntes jeg. 

Hvad syntes du?

Knus herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S INSPIRATION