Sådan har jeg pyntet op til jul

2 kommentarer

 • Astrid

  Dejlige juleønsker. Hvis du får blushen fra Miild og har nogle af deres andre produkter i forvejen, må du meget gerne, hvis du har lyst, evt lave et indlæg med dine oplevelser med produkterne. Synes det er fristende at afprøve, men kunne godt tænke mig at høre om de er effektive og holdbare. For hvis de fungerer godt, er det jo oplagt at skifte over til nogle ordentlige produkter. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliee Crista

   Det vil jeg gøre, hvis ikke jeg får den, køber jeg den nok selv på et tidspunkt! Jeg har dog hørt det er god pigmenteret, og godt dækkende (deres pudder), har prøvet concealeren og den er god! 🙂 God jul til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har jeg pyntet op til jul